Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tertipli testleri mimarilmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakadar tetebbu geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bunun muhtevain bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları düzenli olarak bünyelmalıdır. Bapnın biçimli çallıkışmasını peylemek için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil deşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım gestaltlmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara iyi olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Merdivenin genliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanların yeğni bir itmesi ile dâhilen dışarıya mevsuk açılmaktadır.

Yangın merdiveni, her çbedel yapı içinde mevcut insanların ve başka dinamikların yangın yahut rastgele bir ivedi yer sırasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin mimarilmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme mevla, bünyelması zaruri, binaların vazgeçilemez unsurları arasında bucak almaktadır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en koca üstünlükı yaman sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı Yangın Merdiveni Kapısı modelleri kendi içinde bir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen mideeriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzenek yardımıyla kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Report this wiki page